Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING PRODUCTS

Το Τέταρτο Μέρος του "Μαθετε την Αλόη Βέρα" είναι καθοριστικό για τη γνώση σας. Αν δεν έχετε διαβάσει τα 3 προηγούμενα μέρη διαβάστε τα πατώνατς τους παρακατων συνδέσμους

Τέταρτο Μερος

ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING PRODUCTS

1. Η Forever είναι ο μεγαλύτερος καλλιεργητής, παραγωγός και διανομέας Αλόης Βέρα – και προϊόντων Αλόης Βέρα στον κόσμο Έχει φυτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Καραϊβική –και τα δύο αυτά μέρη έχουν εξαιρετικό κλίμα καλλιέργειας (40.000 στρέμματα ιδιόκτητων καλλιεργειών Αλόης Βέρα, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά, τα οποία ωριμάζουν χωρίς τη χρήση εντομοκτόνων και άλλων χημικών). Επομένως η Forever μπορεί να πει ΑΚΡΙΒΩΣ πως και που καλλιεργεί Αλόη. Για παράδειγμα, ξέρει και έχει τη δυνατότητα να σας διαβεβαιώσει ότι δεν χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα ή φυτοφάρμακα στις καλλιέργειες της.

2. Ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία, από την επιλογή των φύλλων που είναι ώριμα για τη συγκομιδή, έως τη θερμοκρασία αποθήκευσης μετά την εμφιάλωση. Δεν εξαρτάται η Forever από κανέναν άλλον προμηθευτή.

3. Το Ζελέ Αλόης Βέρα της Forever προέρχεται από ώριμα φύλλα που συλλέχθηκαν πρόσφατα και σταθεροποιήθηκαν, για να προστατευθεί το θρεπτικό περιεχόμενο τους, μέσα σε μερικές ώρες. Η διαδικασία Σταθεροποίησης είναι πατέντα του Προέδρου της Forever Living Products Rex Maughan.

4. Δεν προστίθενται τεχνητά αρώματα ή χρώματα στο Ζελέ της Forever. Καθώς υπάρχουν πολλές συγκομιδές στη διάρκεια της χρονιάς, το χρώμα και η γεύση ενδέχεται να αλλάξουν. Είναι γνωστό ότι κάποιες άλλες εταιρίες προσθέτουν χημικά λευκαντικά στα προϊόντα τους με Αλόη Βέρα για να διατηρούν σταθερό το χρώμα τους.

5. Παρόλο που ένα μεγάλο ποσοστό του Ζελέ της Αλόης Βέρα αποτελείται φυσικά από νερό, οποιοσδήποτε δει το ζελέ στη φυσική του κατάσταση θα καταλάβει ότι δεν είναι ένα λεπτό καθαρό υγρό. Το Ζελέ της Forever από Αλόη Βέρα ΔΕΝ ομογενοποιείται, ούτε φιλτράρεται. Οι Χυμοί Αλόης Βέρα της Forever περιέχουν ένα πλούσιο πολτό που κατακάθεται και περιέχει, σε μεγάλο βαθμό, τα θρεπτικά στοιχεία της Αλόης Βέρα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινή διατροφή μας. Για αυτό και σας συμβουλεύουμε να ανακινείτε τους Χυμούς καλά, για να πάρετε κάθε ενεργητικό συστατικό από τον πολτό τους. Υπάρχουν κάποιες εταιρίες που προσφέρουν Αλόη Βέρα με τον πολτό στραγγισμένο, δίνοντας του έτσι την εμφάνιση … εμφιαλωμένου νερού. Στη σύγχρονη εποχή, η Αλόη Βέρα που παρασκευάζεται από ολόκληρο το φύλλο , έχει προσελκύσει την προσοχή και παρουσιάστηκε από τους παρασκευαστές της σαν προϊόν που προσφέρει πρόσθετα ευεργετικά αποτελέσματα. Συχνά όμως αποφευχθούν να αναφέρουν ότι προκειμένου να αφαιρέσουν τα ισχυρά καθαριστικά στοιχεία που βρίσκονται στο εξωτερικό μέρος του φύλλου, πρέπει να περάσουν ολόκληρο το υγρό μέσα από φίλτρα ξυλάνθρακα, πράγμα που αναπόφευκτα διαταράσσει την φυσική ισορροπία των θρεπτικών στοιχείων που βρίσκονται στο ζελέ.

Η Forever δεν χρειάζεται να διακινδυνεύει την ακεραιότητα του προϊόντος , υποβάλλοντας το ζελέ σε αυτή τη διαδικασία φιλτραρίσματος, αφού δεν χρησιμοποιεί το εξωτερικό μέρος του φύλλου. Δεδομένου ότι οι παραδοσιακές , ήδη αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα βρίσκονται στο ζελέ – και όχι στο φλοιό, η Forever απομακρύνει τις άχρηστες φλούδες, χρησιμοποιώντας τις όμως ως φυσικό λίπασμα στα δικά της λιβάδια Αλόης.

6. Η Αλόη Βέρα της Forever δεν βράζεται. Το βράσιμο ή η παστερίωση είναι φθηνότερη και γρηγορότερη. Η υπερβολική θερμότητα όμως καταστρέφει τα ενεργά συστατικά της Αλόης Βέρα. Η Forever χρησιμοποιεί μόνο θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτή της παστερίωσης («ψυχρή επεξεργασία») για να εξασφαλίσει ότι η δραστηριότητα των ενζύμων διατηρείται αναλλοίωτη. Η ψυχρή επεξεργασία κλειδώνει τα ενεργά συστατικά αμέσως μετά την συγκομιδή και βοηθά το προϊόν να διατηρήσει την πλήρη δραστικότητα του, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

7. Η Αλόη Βέρα της Forever δεν επανασυντίθεται από ζελέ που έχει ξηρανθεί με κατάψυξη. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μερικές άλλες εταιρίες μπορούν να προσφέρουν «διπλής ισχύος» προϊόντα κλπ. Τα προϊόντα της Forever παρέχουν 100% Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, από το Φυτό, στο Προϊόν μ και κατευθείαν σε εσάς.

8. 100% Σταθεροποιημένο Ζελέ είναι το ΠΡΩΤΟ συστατικό στις ετικέτες των Χυμών και των λοσιόν της Forever.

9. Τα εργαστήρια Τροφίμων και Φαρμάκων της Νέας Υόρκης έχουν ανακοινώσει ότι το Ζελέ με Αλόη Βέρα της Forever είναι «ουσιαστικά πανομοιότυπο» με τον ανεπεξέργαστο ζελέ. Με άλλα λόγια, αν πίνετε τον Χυμό Αλόης Βέρα της Forever , είναι σαν να ανοίγετε ένα φύλλο και να αδειάζετε το ζελέ από μέσα.

10. Υπάρχει πλήρης επιστροφή χρημάτων στους πελάτες λιανικής, σε όλα τα προϊόντα της Forever, πράγμα το οποίο δεν προσφέρεται για τα περισσότερα προϊόντα Αλόης Βέρα στα καταστήματα.

Το 1978 η Forever Living Products ήταν αυτή που έδειξε στον κόσμο το δρόμο για να ανακαλυφθούν και πάλι τα σπουδαία ευεργετικά αποτελέσματα της Αλόης Βέρα. Καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ανακάλυψαν το θαύμα , μοιράστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό αυτό που είχαν ανακαλύψει με εκατομμύρια άλλους –κι έτσι μια νέα βιομηχανία γεννήθηκε.

Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, έγινε προφανές ότι κάποιοι αδίστακτοι παραγωγοί ήσαν έτοιμοι να νοθεύσουν την Αλόη τους με άχρηστα φίλτρα (όπως η μαλτοδεξιτρίνη) , προκειμένου να κάνουν περικοπές στο κόστος τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Ακόμα, ένα πλήθος μεθόδων επεξεργασίας άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους – συμπεριλαμβανομένης της λυοφίλισης και της ξήρανσης με ψεκασμό. Με τον τρόπο αυτό , έγινε ακόμη δυσκολότερο να συγκριθούν τα προϊόντα και να εξασφαλιστεί η αγνότητα. Για να διατηρηθεί η ακεραιότητα και για να βοηθηθούν οι καταναλωτές να προβούν σε λογικές επιλογές, η βιομηχανία αναγκάστηκε να θεσπίσει κάποια πρότυπα για να διατηρήσει.

Το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης ιδρύθηκε το 1981, σαν ένας οργανισμός, σαν ένας οργανισμός που θα προστάτευε τη βιομηχανία της Αλόης Βέρα από τον αθέμιτο ανταγωνισμό και τους άσκοπους εθνικούς κανονισμούς. Το Συμβούλιο ιδρύθηκε σαν ένα Ανεξάρτητο Ρυθμιστικό Σώμα, χρηματοδοτούμενο από τις συνδρομές των Μελών του, Παραγωγών Αλόης που ανήκαν στο Συμβούλιο.

Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΙΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ FOREVER LIVING PRODUCTS

Το 1985 , 25 εταιρίες – μέλη αποτέλεσαν μέρος ενός Συμβουλίου. Συμφωνήθηκε ένας ηθικός κώδικας και θεσπίστηκε ένα σύνολο προτύπων και εργαστηριακών δοκιμών. Για να διαφυλαχθεί η αντικειμενικότητα των δοκιμών, επιλέχθηκε ένα Ανεξάρτητο Εργαστήριο, προκειμένου να ελέγχει και να δοκιμάζει τα προϊόντα Αλόης Βέρα, για την αγνότητα και την ισχύ τους. Οι εταιρίες των οποίων τα προϊόντα πληρούν τα υψηλά πρότυπα , πιστοποιούνται και τους δίνεται η Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC). Η Forever Living Products και η Aloe Vera of America γνώριζαν ότι η ποιότητα των προϊόντων τους ήταν αξεπέραστη και για το λόγο αυτό, ζήτησαν να υποβληθεί σε δοκιμή το δικός τους ανεπεξέργαστο Ζελέ του Χυμού Aloe Vera Gel και του Χυμού Aloe Berry Nectar.

Στις αρχές του 1986, ανακοινώθηκε ότι τα προϊόντα της Forever Living Products ήταν τα πρώτα που πληρούσαν 9και ξεπερνούσαν) τα υψηλά πρότυπα του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης και θα τους χορηγούνταν η άδεια να φέρουν τη Σφραγίδα Έγκρισης. Ο στόχος της Forever ήταν πάντοτε να είναι στην πρώτη θέση της βιομηχανίας της Αλόης Βέρα , πράγμα που μαρτυρεί και την ξεχωριστή θέση της στις συσκευασίες της Forever. Παρά τους ισχυρισμούς πρόσφατα εταιριών αλόης, ότι ήταν πρώτοι στην Ευρώπη που πήραν τη σφραγίδα αυτή, παραμένει αδιαφιλονίκητο το γεγονός ότι η Forever έλαβε τη Σφραγίδα το 1986 και από το 1988 διαθέτει τα προϊόντα της στη Ευρώπη.

Για παράδειγμα, εάν σας ενδιαφέρει να διαβάζετε τις ετικέτες, θα προσέξετε το μικρό «Κ» στα μπουκάλια της Forever με Χυμούς Αλόη Βέρα. Το σύμβολο αυτό είναι η έγκριση Kosher που δίνεται σε προϊόντα που πληρούν αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας , Για την Ιουδαϊκή κοινότητα. Για να πάρει αυτή τη σημαντική έγκριση η Forever, ένας Ραβίνος που εκπροσωπεί κάποιο πιστοποιημένο εργαστήριο, πρέπει να επιθεωρήσει τη λειτουργία της μονάδας, τη σύνθεση , τις διαδικασίες καθώς και τα συστατικά . Μόνο όταν έχει εξασφαλιστεί ότι τα πάντα συμμορφώνονται με τα υψηλά τους πρότυπα, δίδεται μια τέτοια έγκριση. Σε πολλούς κύκλους, προϊόντα με το σήμα Kosher αντιμετωπίζονται ως προϊόντα υψηλής ποιότητας

Μετά ήρθε άλλη μια βράβευση, από την Ισλαμική Κοινωνία της Καλιφόρνια. Υπέβαλαν σε δοκιμή κάποια από τα προϊόντα της Forever και πιστοποίησαν ότι πληρούν όλες τις απατήσεις για την ποιότητα του προϊόντος και την αποδοχή από την κοινωνία. Τα πρότυπα αυτά είναι επίσης πολύ υψηλά και αντικατοπτρίζουν την προσοχή που δίνει η Forever στην καθαρότητα και αγνότητα σ όλα τα στάδια παρασκευής και σκευασίας.

Η Forever είναι υπερήφανη επίσης που βεβαιώνει πως ούτε τα προϊόντα της, ούτε τα συστατικά τους είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα. Υποστηρίζει τα πρότυπα που θέτει η ΡΕΤΑ (Ηθική Μεταχείριση των Ζώων από τους Ανθρώπους) . Για περισσότερες πληροφορίες , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΡΕΤΑ , www.petaonline.org και αναζητείστε την “Forever Living Products”. Ακόμη, στην κατοχή της Forever , βρίσκονται και τρείς ακόμη πιστοποιήσεις μεγάλης σπουδαιότητας. Πρόκειται για τις πιστοποιήσεις των διεθνών προτύπων ISO 14001, ISO 9001:2000 και OSHAS 18001, που εγγυώνται την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.


Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες, για τα προϊόντας ή την επιχειρηματική ευκαιρία

2105018493

6938979887

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης και Μαίρη Γιαννικοπούλου

(Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή)


Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: