Κυριακή 17 Μαΐου 2009

H AYΘΕΝΤΙΚΗ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ


H ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

Η Aloe Barbandensis Miller, γνωστή ως Αλόη Βέρα. Έχει ωφελήσει με τις ευεργετικές της ιδιότητες την ανθρωπότητα από την αρχαιότητα ως και σήμερα και παρόλο που είχε ξεχασθεί στο χρόνο, μια εταιρία με παγκόσμιο κύρος και διεθνή παρουσία σε 137 χώρες, την ξανάφερε στο προσκήνιο.

Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά από το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παρα

γωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα και προϊόντων Αλόης Βέρα στον κόσμο, κατέχοντας το 80% της αγοράς. Διαθέτει πάνω από 40.000 στρέμματα ιδιόκτητων καλλιεργειών Αλόης, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά, τα οποία ωριμάζουν χωρίς την χρήση εντομοκτόνων ή άλλων χημικών. Η Forever δεν αφήνει κανέναν εξωτερικό παράγοντα να επηρεάσει τα αρίστης ποιότητας προϊόντα της καθώς ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής.

Ο χυμός της Forever Living Products , ο Aloe Vera Gel , είναι ότι πιο κοντινό , πιο ζωντανό και πιο φρέσκο υπάρχει στο «δώρο» της φύσης, στον άνθρωπο και αυτό λόγω της μοναδικής πατέν

τας σταθεροποίησης που διαθέτει.

Με την Forever μπορείτε να είστε σίγουροι πως λαμβάνετε την περισσότεροι σε περιεκτικότητα και την αγνότερη Αλόη Βέρα που διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΛΟΗ;

1. Συμβολή στη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος και στη μείωση της Χοληστερίνης.

2. Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

3. Διευκόλυνση τ

ης πέψης.

4. Διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.

5. Συμβολή στην υγεία των καλών δοντιών.

6. Λάμψη, υγεία και ομορφιά στην επιδερμίδα.

7. Πλούσια , γερά και όμορφα μαλλιά.

8. Καταπραϋντική δράση κατά των εγκαυμάτων και τσιμπημάτων.

9. Επουλωτικές ιδιότητες σε κοψίματα, γρατζουνιές, εκδορές και πληγές.

10. Αποτοξινωτική δράση

Γιατί Αλόη Βέρα Της Forever;

· Η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε Aloe Vera στην αγορά , σύμφωνα με ανεξάρτητες έρευνες από Αγγλικό φορέα (Proof, τόμος 6 , τεύχος 8, Μάρτιος 2002).

· Πατενταρισμένη διαδικασία που σας δίνει 100% σταθεροποιημένο ζελέ.

· Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης.

· Λόγω της μεθόδου σταθεροποίησης, η Αλόη της Forever δεν χρειάζεται να βραστεί και να χάσει τα πολύτιμα συστατικά.

· Η δική μας Αλόη δεν επανασυντίθεται από ζελέ που έχει αποξηρανθεί με κατάψυξη.

· Χρησιμοποιείται μόνο το ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου.

· Η Αλόη Της Forever δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά όπως μέλι νερό, κλπ. Και δεν προστίθενται σε αυτή τεχνητά χρώματα.

· Δεν εξαρτώμεθα α

πό κανέναν άλλον προμηθευτή.

· Άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).

· Φιλική με το περιβάλλον, ανακυκλώσιμη συσκευασία προϊόντων.

· Για την παρασκευή των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

· Είναι η πρώτη εταιρία που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Της Αλόης (IASC).

ALOE VERA GEL (κωδικός-015): Το κίτρινο μπουκάλι της Αλόης κλείνει μέσα του πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλους συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Αποτελεί ένα από τα θρεπτικότερα συμπληρώματα διατροφής. Σαν να χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνετε το ζελέ κατευθείαν από το φυτό! (Τιμή Λιανικής 27,76 ευρώ, 1Λίτρο).

ΑLOE BERRY NECTAR (κωδικός-034): Με μια υπέροχη γεύση φρέσκων φραγκοσταφυλων και γλυκών, ώριμων μήλων , ο χυμός Aloe Berry Nectar περιέχει όλες τις βιταμίνες , τα μεταλλικά στοιχεία, τα αμινοξέα, και τα ένζυμα που βρίσκονται στο ζελέ της Αλόης Βέρα, και επιπλέον , μια πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και C. Λόγω της πυκνογενόλης, αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη διατήρηση του κολλαγόνου . ( Τιμή Λιανικής 27,76, 1 λίτρο).

ΑLOE BITS NPEACHES ( κωδικός-077): Αγνά κομμάτια Αλόης Βέρα βουτηγμένα σε χυμό ροδάκινων που τα ωρίμασε ο ήλιος. Όλα τα οφέλη του χυμού της Αλόης εμπλουτισμένα με καροτονοειδή αντιοξειδωτικά και Βιταμίνη Α, απαραίτητα για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. (Τιμή 29,23 ευρώ, 1 Λίτρο).

FOREVER FREEDOM (κωδικός-196): Ενισχύστε την υγιή λειτουργία και κινητικότητα των αρθρώσεων σας με ένα χυμό που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης με 2 φυσικές ουσίες, τη Θειϊκή Γλυκοζαμίνη και τη Θειϊκή Χονροϊτίνη. Συνδυασμένες με τη Βιταμίνη C προσφέρουν την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στην φθορά και ένα θρεπτικό και πρακτικό τρόπο για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. (Τιμή Λιανικής 38,25 ευρώ, 1 Λίτρο).

Καλέστε μας στα τηλέφωνα

2105018493 και 6938979887 για να παραγγέλλεται Αυθεντική Αλόη Βέρα της Forever

Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: