Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL- ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΛΗΣ

Η Αλόη Βέρα είναι ανεκτίμητη για την ποιότητα της και την πολλαπλή της χρησιμότητα- συμπεριλαμβανομένης και της περιποίησης των δοντιών. Τα δόντια σας θα λάμψουν με την Οδοντόκρεμα Forever Bright , μιας από τις καλύτερες οδοντόκρεμες της αγοράς.

Με σύνθεση κατάλληλη για όλη την οικογένεια, η Forever Bright περιέχει μόνο βέλτιστης ποιότητας πρώτες ύλες. Είναι επίσης κατάλληλη για χορτοφάγους, καθώς τα συστατικά της δεν προέρχονται από ζωικές πηγές. Τα φυσικά αρώματα μέντας και δυόσμου αφήνουν στο στόμα σας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Η Forever Living Products  μετά από χρόνια έρευνας ανάπτυξης και συνεργασίας με επιστήμονες καi οδοντιάτρους, κατέληξε στο ιδανικό ποσοστό Ζελέ Αλόης Βέρα που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό.

Η οικογένεια σας θα ξετρελαθεί με τη γεύση και την αίσθηση του καθαρού στόματος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν ΔΕΝ περιέχει φθόριο.

Το Βαρύ πυροβολικό της Forever. Τα δόντια σας θα ακτινοβολούν με την Οδοντόκρεμα της Forever, ένα προϊόν που δεν περιέχει υλικά τριψίματος και φθόριο- και συνδυάζει το 100% σταθεροποιημένο ζελέ της Αλόης Βέρα με την πρόπολη μελισσών. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που διατηρεί δροσερή την αναπνοή και λευκαίνει τα δόντια με φυσικό τρόπο. Συμπυκνωμένη.

130gr
Τιμή:8,55 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever δεν πωλούνται από καταστήματα.

Για παραγγελίες, καλέστε  2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε πληροφορίες για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: