Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΟΓΚΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΓΚΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ
Βαρεθήκατε τα άτονα και θαμπά μαλλιά χωρίς όγκο; Τα Sonya Volume Shampoo & Conditioner είναι η λύση για να σας δώσουν όγκο στο μάξιμουμ και λάμψη με τη σωστή ισορροπία όγκου και ελέγχου των μαλλιών σας.
Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν από μια υγιή επιδερμίδα και εκεί είναι που έρχεται  η αυθεντική Αλόη Βέρα της Forever συνδυασμένη με φυσικό βασιλικό πολτό σε αυτή την πρωτοποριακή  νέα σειρά καθημερινής περιποίησης για τα μαλλιά σας. Θα τα ενδυναμώσει και παράλληλα θα τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά και πιο πλούσια. Αν πάντα επιθυμούσατε πλούσια, υγιή και λαμπερά μαλλιά, ήρθε η ώρα να τα αποκτήσετε.
Η Αλόη Βέρα και ο βασιλικός πολτός κάνουν την διαφορά
Η Αλόη Βέρα βοηθά στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής. Παράλληλα εξισορροπεί το pH  της επιδερμίδας του κεφαλιού.
Ο Βασιλικός Πολτός περιέχει αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στα μαλλιά και ενισχύουν την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Η τρίχα αναζωογονείται άμεσα.



* Πανθενόλη: Είναι το παράγωγο της βιταμίνης Β5 που ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, βοηθά στη μείωση τη; Ψαλίδας και προσθέτει λάμψη στα μαλλιά.
*    PEG-10 Γλυκερίδια Ηλιοτροπίου: Αυτό το παράγωγο του ηλιέλαιου, αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και δημιουργεί πλούσιο αφρό για καλό καθαρισμό.
*    Υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού: Ενυδατώνει και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας, διαμορφώνει το σώμα των μαλλιών, κάνει τη διαχείριση τους πιο εύκολη. Δίνει λάμψη και λειαίνει τα μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί από χημικές θεραπείες.
*    Έλαιο Jojoba (Simmondsia Chinensis (Jojoba): Βοηθά στο να γίνουν τα μαλλιά πιο ανθεκτικά στην ψαλίδα και την ξηρότητα και πιο ευκολοχτένιστα , να μην μπερδεύονται.
*    Έλαιο από σπόρους Macadenmia Ternifoglia: Προσθέτει λάμψη στα μαλλιά
Επιπλέον τα νέα Volume Shampoo & Conditioner είναι ασφαλή για τα βαμμένα μαλλιά. Θα λατρέψετε την φυσική υγιή και πυκνή εμφάνιση των μαλλιών σας και το απίστευτο άρωμα λουλουδιών της φύσης


ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΓΚΟΥ

*    Ασφαλή για τα βαμμένα μαλλιά.
*    Ενδυναμώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν πιο πυκνά.
*    Εξισορροπούν το pH του κεφαλιού.
*    Καθαρά μαλλιά με πλούσιο όγκο και λάμψη.
 Το ίδιο σημαντικό με αυτά που έχουν τα προϊόντα αυτά είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Τα Sonya Hydrate Shampoo & Conditioner καθαριζουν και περιποιούνται τα μαλλιά σας ΧΩΡΙΣ parabens, propylen glycol , SLS  ή  SLES
Λοιπόν;
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε αν χρειάζετε και συνεχίστε με το Sonya Volume  Conditioner. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τα εναλλακτικά με τα Sonya Hydrate Shampoo & Conditioner.

Sonya Σαμπουάν Όγκου (Sonya Volume Shampoo) , 355ml, 21,96 ευρώ
Sonya Μαλακτική Κρέμα  (κοντίσιονερ)όγκου  - 355 ml, 21,96 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα προϊόντας της Forever Living δεν διατίθενται μέσω καταστημάτων
Για παραγγελίες μπορείτε να τις κάνετε ηλεκτρονικά από το Eshop μας  στο https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&language=el&distribID=300000060512

και επιλέγοντας Προπωπική Φοντίδα
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
ή
Αξιοποιήστε την προσφορά έκπτωσης 15%  μιλώντας μαζί μας  για το πρόγραμμα μας επαναλαμβανόμενων πελατών  στα τηλέφωνα
            2105018493     
            6938979887      
            6932238336     

Δεν υπάρχουν σχόλια: