Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΝΘΟΣ ΝEΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ-ALOE FLEUR DE JOUVENCE

Aloe Fleur de Jouvence®
Για αιώνες, πολυάριθμοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν αγνή φρέσκια Αλόη Βέρα,για να βοηθήσουν την επι δερμίδα να φαίνεται και να αισθάνεται υγιής, νέα και όμορφη. Oι Αιγύπτιοι, πασίγνωστοι για τη διαρκή αναζήτηση της φυσικής ομορφιάς,όπως αυτή εκπροσωπείται από την Κλεοπάτρα, χρησιμοποιούσαν την Αλόη Βέρα για τις ενυδατικές της ιδιότητες, στην προσπάθειά τους να εξακολουθούν να φαίνονται νέοι. Σήμερα, η εταιρία Forever Living Products έχει “εγκλωβίσει” την πλήρη δύναμη του ζωντανού φυτού και την έχει ενσωματώσει μέσα σε ένα από τα πιο τέλεια
συστήματα περιποίησης της επιδερμίδας που υπάρχουν.
Το Aloe Fleur de Jouvence®, «Άνθος Νεότητας», αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές συλλογές αποκατάστασης της ομορφιάς, που έχει υπάρξει ποτέ. Είναι μια συλλογή έξι θαυμάσιων προϊόντων – το κάθε ένα από αυτά σχεδιασμένο για να καλύψει ένα ειδικό μέρος του πλήρους συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου.
Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής σοφίας, με την επιστημονική γνώση της σύγχρονης δερματολογίας, η Forever Living Products δεν δίστασε να ξοδέψει ό,τι ήταν αναγκαίο σε επιστημονική έρευνα, για την παρασκευή εξαιρετικών προϊόντων. Προσφερόμενη σε μια διαχρονικά κομψή συσκευασία, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης κουταλάκι και δοχείο ανάμειξης καθώς και  πινέλο εφαρμογής.
Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα διατίθεται και μεμονωμένα, αλλά σας προτείνουμε να συνδυάζετε και τα έξι μαζί, ώστε να απολαμβάνετε πλήρως τα ευεργετικά αποτελέσματα.
Κάθε προϊόν στο Aloe Fleur de Jouvence® παρασκευάσθηκε με μεγάλη φροντί δα και προσοχή, για τις καθημερινές ανάγκες της επι δερμίδας σας. Αρχίζουμε με αγνό, Σταθερο ποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα και το συνδυάζουμε με τις μοναδικές φυσικές κυτταρικές ουσίες, όπως υδρολυμένη ελαστίνη
και κολλαγόνο, μαζί με εξαιρετικής ποιότητας ενυ δατι κά στοι χεία,γαλακτοματοποιητές και υγραντι -κές ουσίες.
Αυτό δημιουργεί μια μοναδική σειρά φροντίδας της επιδερμίδας  και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της απειλής του χρόνου,του καιρού και των περιβαλλοντικών στοιχείων. Το προληπτικό και αναζωογονητικό πρόγραμα Aloe Fleur de Jouvence® προσφέρει ένα καθημερινό σύστημα περιποί ησης της επιδερ μίδας για να τη βοηθήσει να ενισχύσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της νεότητας, το σφρίγος, τη φρεσκάδα και την ακτινοβολία της.
Η Αλόη Βέρα ήταν πάντα σπουδαίας σημασίας για το δέρμα. Τώρα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο, με Forever Aloe Fleur de Jouvence®!
OΔΗΓΙΕΣ
• Καθαρίστε το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα, με το Aloe Cleanser (Καθαρισμός).
• Τονώστε και φρεσκάρετε δύο φορές την ημέρα με το Rehydrating Toner (Τόνωση
και Ενυδάτωση).
• Προσφέρετε στον εαυτό σας μια περιποίηση προσώπου με Αλόη, 2-3 φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την Mask Powder (Μάσκα σε μορφή σκόνης) και τον Aloe Activator (Ενεργοποιητή).
• Απλώστε κάθε βράδυ την Recovering Night Creme (Κρέμα Επανορθωτική Νύκτας).
Προσοχή!
• Αποφύγετε επαφή με μάτια.
• Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης,ξεπλύνετε αμέσως με νερό.
• Κρατήστε το προϊόν μακριά από τα παιδιά.

Η Aloe Fleur de Jouvence περιέχει:
• Firming Day Lotion (Κρέμα Ημέρας Σύσφιγξης)
• Rehydrating Toner (Υδατική Τονωτική Λοσιόν)
• Aloe Cleanser (Γαλάκτωμα Καθαρισμού)
• Aloe Activator (Ενεργοποιητή Αλόης)
• Recovering Night Creme (Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας)
• Mask Powder (Μάσκα Προσώπου σε Σκόνη)
• Κουταλάκι μείξης, πινέλο εφαρμογής, δοχείο ανάμειξης.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 104,03 ευρώ
ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Στα τηλέφωνα 2105018493 και 6932238336 και 6938979887 (Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τη δυνατότητα μόνιμης έκπτωσης 15%)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Αγοράστε από το eshop μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
επιλέγοντας στη συνέχεια Περπιοπίηση Προσώπου

(Επίσης, πωλούνται και μεμονωμένα:
Aloe Cleanser (#339), Rehydrating
Toner (#338), Firming Day Lotion
(#340), Recovering Night Creme
(#342), Mask Powder (#341) και
Aloe Activator (#343)
 _________________________________________________________________________________

 Χρήση του Συστήματος Φροντίδας Προσώπου Aloe Fleur de Jouvence®


ΒΗΜΑ 1ο - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Το Aloe Cleanser είναι το πρώτο βήμα για να πετύχετε μια όμορφη, άψογη επιδερμίδα.Κάνετε μασάζ με το Aloe Cleanser στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού κάθε πρωί και βράδυ. Αφαιρέστε με ένα μαλακό υγρό ύφασμα ή βαμβάκι.
ΒΗΜΑ 2ο - ΤΟΝΩΣΗ
Το Rehydrating Toner δεν περιέχει οινόπνευμα ενώ αποτελείται από Αλόη Βέρα,κολλαγόνο και αλλαντοΐνη για να προσφέρει μια απαλή τόνωση. Χρησιμοποιώντας βαμβάκι, εφαρμόστε το Rehydrating Toner με κινήσεις προς τα πάνω κάθε πρωί και βράδυ.
ΒΗΜΑ 3ο - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ (ΠΡΩΙ)
Η Firming Day Lotion είναι ένα μέσο ενυδάτωσης που βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγιή και νεανική της εμφάνιση.Κάντε απαλό μασάζ με τη λοσιόν στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εξαιρετική βάση για μακιγιάζ με αγαπημένα σας
καλλυντικά από τη Συλλογή Χρωμάτων Sonya.
ΒΗΜΑ 4ο - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ (ΒΡΑΔΥ)
Η Recovering Night Crème ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα σας, ενώ συγχρόνως το αναζωογονεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.Κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό και πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΟΗ
Ένας βαθύς καθαρισμός με αλόη προτείνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα για να μαλακώσετε, να καθαρίσετε, να συσφίγξετε την επιδερμίδα σας και συγχρόνως να αναζωογονήσετε την εμφάνισή της. Το Aloe Activator, ο Ενεργοποιητής Αλόης, είναι ένα θαυμάσιο μέσο ενυδάτωσης και ο ιδανικός
σύντροφος για να δουλέψει σε συνδυασμό με τη Mask Powder. Το Aloe Activator είναι
επίσης τρομερά αποτελεσματικό για την ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας.
Αναμειγνύετε ένα κουταλάκι Mask με ένα κουταλάκι Aloe Ενεργοποιητή, μια σταγόνα κάθε φορά, μέχρι το μείγμα να αποκτήσει τη σύνθεση μιας λεπτής λοσιόν.Χρησιμοποιώντας το καλλυντικό πινέλο που υπάρχει στο Σετ, απλώστε απαλά μέχρι να δημιουργηθεί μια λεπτή, λεία μεμβράνη στο
πρόσωπο, κάνοντας κινήσεις από το λαιμό προς τα πάνω. Χαλαρώστε ξαπλώνοντας και περιορίστε τις κινήσεις του προσώπου σας για περίπου 30 λεπτά.Εφαρμόστε μια ζεστή, υγρή πετσέτα στο
πρόσωπό σας για να μαλακώσετε τη μάσκα,αφαιρέστε απαλά τη μάσκα που έχει απομείνει και ξεπλύνετε με χλιαρό-ζεστό νερό. Συνεχίστε με τόνωση και το αγαπημένο σας μέσο ενυδάτωσης
.
Για πρόσθετα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το Aloe Fleur Facial Fabrique Tissue (#9907),μάσκες μίας χρήσης για μετά την εφαρμογή της μάσκας της σειράς Aloe Fleur. Αυτό το επαναστατικό προϊόν μεγιστοποιεί την απολέπιση καθαρίζοντας τους πόρους και συσφίγγοντας την επιδερμίδα. Ο μοναδικός σχεδιασμός του Facial Fabrique βοηθά την επιδερμίδα να απορροφήσει καλύτερα το
μεγάλο αριθμό υπέροχων θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται σε πλούσιο βαθμό στους ενυδατικούς παράγοντες από Αλόη της Forever Living Products.
ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Στα τηλέφωνα 2105018493  και 2110124130 και 2110124131 και 6932238336 και 6938979887 (Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τη δυνατότητα μόνιμης έκπτωσης 15%)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Αγοράστε από το eshop μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
επιλέγοντας στη συνέχεια Περιοποίηση Προσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: