Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

H Αρωματοθεραπεία στην Άσκηση-Προτάσεις

Η αρωματοθεραπεία ΣΤΗΝ AΣΚΗΣΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ | ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ | ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΗΡΕΜΙΑ
 Η χρήση της αρωματοθεραπείας στον χώρο του αθλητισμού μπορεί να σας ακούγεται περίεργη έννοια, αλλά στην πραγματικότητα έχει τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια. Τα αιθέρια έλαια ασκούν μια απίστευτη δύναμη στο σώμα και στο πνεύμα μας, τονώνοντας τον οργανισμό, ενώ το καθένα από αυτά συνδέεται με πολλές διαφορετικές χρήσεις. Ενσωματώστε τα στις καθημερινές σας προπονήσεις και δώστε άρωμα στην καθημερινή σας ρουτίνα προετοιμάζοντας τον οργανισμό σας, ανακουφίζοντάς τον από το στρες και χαρίζοντας τη χαλάρωση που τόσο χρειάζεται. Έξι μοναδικές συνθέσεις αρωμάτων από επιλεγμένες σοδειές βοτάνων συνθέτουν τη σειρά των αγαπημένων μας Forever Essential  Oils. Επιλέξτε αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας πρόγραμμα ασκήσεων.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Προετοιμάστε τους μυς, ώστε να μην τους καταπονήσετε κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το μασάζ θα τονώσει τα άκρα σας, ενώ το ευχάριστο άρωμα των αιθέριων ελαίων θα ξυπνήσει τις αισθήσεις και το αναπνευστικό σύστημα. Αναμείξτε 2-4 σταγόνες At Ease με 10 σταγόνες από το Έλαιο Βάσης. Ξεκινήστε με τα πόδια σας, συνεχίστε με την κνήμη, τους μηρούς και τους γλουτούς.

At Ease Κωδ. 509
0.092cc
GR: 25,27€
CY: 24,25€









Έλαιο Βάσης
Κωδ. 505
0.074cc
GR: 20,39€
CY: 19,56€











ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ
1.  Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά και τα δάχτυλα των ποδιών σας προς τα έξω σε γωνία 45 μοιρών. Λυγίστε από τη μία πλευρά κρατώντας το αντίθετο πόδι ίσιο όσο ρίχνετε το βάρος σας πάνω στο άλλο πόδι. Βεβαιωθείτε ότι η πλάτη σας παραμένει ίσια. Παραμείνετε για 20’’ και επαναλάβετε με το αντίθετο πόδι.
2.   Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σε έκταση. Φέρτε το ένα γόνατο προς το στήθος σας, εξασφαλίζοντας ότι η πλάτη σας μένει στο πάτωμα. Παραμείνετε για 20’’ και επαναλάβετε με το αντίθετο πόδι.
3.   Φέρτε το αριστερό χέρι πάνω από το κεφάλι και λυγίστε το πίσω προς τον αυχένα. Το δεξί χέρι έρχεται πάνω από το κεφάλι λυγισμένο και με την παλάμη σας πιέστε προς τα κάτω τον λυγισμένο αγκώνα του αριστερού χεριού. Παραμείνετε για 30’’ και επαναλάβετε με τον αντίθετο βραχίονα. Βεβαιωθείτε ότι έχει απορροφηθεί πλήρως το έλαιο, πριν ξεκινήσετε την άσκηση. Κάντε ζέσταμα και προετοιμάστε τους μυς ακολουθώντας τις επόμενες διατάσεις.
_____________________________________________________________

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στη σωστή αναπνοή. Το αιθέριο έλαιο Defense είναι το κατάλληλο για αυτήν την περίπτωση. Ένας τρόπος για να διεγείρετε τις αισθήσεις σας είναι να μυρίσετε απευθείας από το μπουκάλι. Μπορείτε ωστόσο να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το Defense σε συσκευή αρωματισμού και να το αφήσετε να αρωματίσει τον χώρο πέντε λεπτά πριν την άσκηση.
Βρείτε μια άνετη θέση, βεβαιωθείτε ότι η σπονδυλική σας στήλη παραμένει ίσια, πάρτε βαθιές αναπνοές – η εκπνοή θα πρέπει να διαρκεί δυο φορές περισσότερο από την εισπνοή. Καθώς το κάνετε αυτό, δοκιμάστε να καθαρίσετε το μυαλό σας εστιάζοντας στην αναπνοή σας. Κάντε την άσκηση για τουλάχιστον 3’ και αυξήστε σταδιακά.

Defence
Κωδ. 510
0.106cc
GR: 29,26€
CY: 28,08€







____________________________________________________________________

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
Τα Forever Essential Oils Λεμόνι & Μέντα είναι ιδανικά για να διεγείρουν τις αισθήσεις και να αφυπνίσουν το μυαλό. Ανάλογα με τον τύπο της άσκησης που επιλέγετε, προσθέστε μερικές σταγόνες από αυτό που προτιμάτε σε ένα μαντήλι που θα το τοποθετήσετε στο στρωματάκι της γιόγκα ή σε συσκευή αρωματισμού για να πετύχετε τα μέγιστα οφέλη κατά τη διάρκεια της άσκησης.
 Θέλετε να το έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή; Τότε αναμείξτε 10 σταγόνες από το Έλαιο Βάσης με 1 σταγόνα από το Forever Essential  Oils Λεμόνι ή Μέντα σε ένα μπουκαλάκι για σπρέι. Εφαρμόστε στο σώμα αποφεύγοντας την περιοχή του προσώπου και των ματιών. Μια πρακτική λύση είναι να ψεκάσετε με το μείγμα τους αλτήρες ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, οπότε θα σας δώσει μια επιπλέον ώθηση κάθε φορά που πλησιάζετε. Το Forever Essential Oils Λεμόνι μπορεί να δράσει και ως μέσο απολύμανσης.


Forever Essential  Oils Λεμόνι
Κωδ. 507
0.059cc
GR: 16,14€
CY: 15,49€







Forever Essential  Oils  Μέντα
Κωδ. 508
0.082cc
GR: 22,61€
CY: 21,69€







◆◆◆ Συμβουλευτείτε τις ετικέτες των προϊόντων πριν τη χρήση. Να μην χρησιμοποιούνται σε πληγές ή κατεστραμμένο δέρμα. Σε περίπτωση που εκτεθείτε στον ήλιο φροντίστε να καθαρίσετε επιμελώς την περιοχή που έχετε εφαρμόσει το αιθέριο έλαιο.
____________________________________________________________________
 ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΗΡΕΜΙΑ
 Μετά από ένα επιτυχημένο αθλητικό πρόγραμμα και την αύξηση της αδρεναλίνης είναι σημαντικό να υιοθετήσετε μια νέα ρουτίνα. Ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε τους μυς όπως πρέπει μετά από την έντονη δραστηριότητα. Κάντε μασάζ και καταπραΰνετε το σώμα σας με το Soothe που είναι ιδανικό για χαλάρωση. Αναμείξτε 2-4 σταγόνες σε 10 σταγόνες Ελαίου Βάσης. Ξεκουράστε το σώμα σας σε συνδυασμό με διατάσεις μετά την προπόνηση. Επιλέξτε κάποιες από τις εικονιζόμενες διατάσεις και αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει.

SOOTHE
Κωδ. 511
0.153cc
GR: 42,11€
CY: 40,41€







Για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση προετοιμάστε ένα ζεστό μπάνιο συνδυάζοντας 1-2 σταγόνες από το Forever Essential Oils Λεβάντα με 10 σταγόνες από το Έλαιο Βάσης και αφού τα αναμείξετε προσθέστε τα στο μπάνιο. Δεκαπέντε λεπτά είναι ιδανικά για το τέλειο τελείωμα της μέρας σας.


Forever Essential Oils Λεβάντα
Κωδ. 506
0.111cc
GR: 30,59€


CY: 29,36€







Ta Αιθέρια Έλαια της Forever, είναι o τέλειος σύντροφος για την άσκηση σας
Προμηθευτείτε τα από εμάς και κερδίστε
  1. Τις ειδικές τιμές και προσφορές  του Club Πελατών μας
  2. Ειδικές Οδηγίες Χρήσης των αιθέριων ελαιων και πολλές εφαρμογές τους.
  3. Διαρκή ενημέρωση σας  σε θέματα υγείας και ευεξίας με το newsletter πελατών μας.
  4. Δυνατότητα συμμετοχής σας στα ειδικά online ενημερωτικά σεμινάρια  μας.
  5. Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταμοιβών Σταθερών Πελατών μας.
Καλέστε μας στα 2105018493 και 6938979887 για την παραγγελία σας και αυτόματη ένταξη στα οφέλη του Club Πελατών μας

Aloevera Net-Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης και Μάιρη Γιαννικοπούλου
Forever Businesss Owners-Managers

Δεν υπάρχουν σχόλια: