Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ALOE HAND SOAP- Υγρό σαπούνι Αλόης

Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι πλένουν τα χέρια τους περίπου 8 φορές την ημέρα, ενώ το παγκόσμιο συμβούλιο υγιεινής συνιστά ακόμη περισσότερες.
 Ενώ αυτό μπορεί να είναι το κλειδί για να είστε υγιείς, ωστόσο μπορεί να έχει επιπτώσεις στο δέρμα σας, αν το σαπούνι σας περιέχει σκληρές επιφανειοδραστικές ουσίες και αφαιρεί από τα χέρια σας την υγρασία. 
Ευτυχώς, η Forever Living έχει βρει έναν τρόπο για να μαλακώσουν πραγματικά τα χέρια σας, καθώς τα πλένετε. Το 100% σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα και η γλυκερίνη δημιουργούν μια φυσική, μαλακή βάση πάνω στην οποία έχουμε προσθέσει κάποια νέα και ενδιαφέροντα συστατικά. 
Βελτιώσαμε την αγαπημένη σε όλους περλέ σύνθεση ( στο κλασσικό κρεμοσάπουνο που όλοι αγαπήσατε) με την προσθήκη εκχυλίσματος από αγγούρι, έλαιο από φλούδα λεμονιού και ελαιόλαδο που ενισχύει τις ενυδατικές ιδιότητες.
 Το αγγούρι βοηθά στην καταπράυνση του δέρματος, ενώ το έλαιο φλούδας λεμονιού έχει διπλή δράση, αφού ενεργεί ως στυπτικό ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το δέρμα. 
Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ενυδατώνει και μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του δέρματος.
 Ένας συνδυασμός από φυσικά έλαια, εκχυλίσματα φρούτων και την καλύτερη τεχνογνωσία, το Aloe Hand Soap με ήπιο άρωμα χαμομηλιού είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται το δέρμα σας για να είναι καθαρό και απαλό. 
-Απαλή σύνθεση
-Με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες
-Χωρίς parabens
-Υπερυσυμπυκνωμένο
ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝO 473ml 
ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 17.29
OΔΗΓΙΕΣ Απλώστε σε βρεγμένα χέρια, κάντε απαλό μασάζ με τον αφρό και ξεπλύνετε καλά.

Τα προϊόντα μας δεν πωλούνται σε καταστήματα.
Για την αγορά σας τηλεφωνήστε μας στα  τηλεφωνα
2105018493
6938979887
6932238336
 'η αγοράστε από το eshop  μας πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: