Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Aloe-Jojoba Shampoo -Σαμπουάν Αλόης για δυνατά μαλλιά

Μια νέα σύνθεση καθαρισμού για όλους τους τύπους μαλλιών!

Θα παρατηρήσατε ότι μειώσαμε τον αριθμό των συστατικών που είχαμε πριν, λόγω αυτών των νέων πανίσχυρων συστατικών!

Δεν στηριζόμαστε αποκλειστικά σε τεχνητούς παράγοντες αφρισμού. Αντιθέτως, το αγαπημένο μας συστατικό, η Αλόη, προμηθεύει με φυσικό τρόπο σαπωνίνες δημιουργώντας απαλό αφρό.

 Ένα εξίσου σημαντικό συστατικό που περιέχεται στο σαμπουάν είναι το jojoba που δίνει ένα κερατινοποιημένο αποτέλεσμα και αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα και τη λάμψη των μαλλιών. Αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία της περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας κατά τη διάρκεια του λουσίματος.

 Είμαστε περήφανοι που η σύνθεσή μας περιέχει τo δικό μας Forever Essential Oils λεβάντα, το οποίο προσδίδει ένα χαλαρωτικό άρωμα, βοηθά στη λάμψη των μαλλιών και υποστηρίζει το τριχωτό της κεφαλής.

 Το τελευταίο έλαιο είναι το πιο πλούσιο! Το έλαιο της αγριοτριανταφυλλιάς είναι το μόνο φυτικό έλαιο που παρέχει με φυσικό τρόπο βιταμίνη Α, και επιπλέον έχει υψηλά επίπεδα βιταμίνης C. Το έλαιο της αγριοτριανταφυλλιάς θα βοηθήσει το τριχωτό της κεφαλής σας να παραμείνει ενυδατωμένο. Αυτά τα συστατικά απομακρύνουν ακόμη και τα πιο επίμονα έλαια, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής σας.

 Αποκτήστε δυνατά μαλλιά, εύκολα να τα διαχειριστείτε. Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα!
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 296ml
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ  17.74

-Με ισορροπημένο pH
-Δεν περιέχει sulfate
-Με τρία έλαια που καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής

Τα προϊόντα μας δεν διατίθενται σε καταστήματα
Για να παραγγείλετε τηλεφωνήστε μας
2105018493
6938979887
6932238336
ή αγοράστε από το e-shop μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: